Kortingsregelingen


Gigant, markant in cultuur verleent kortingen aan mensen met een minimuminkomen en houders van een CJP- pas die een cursus volgen bij Studio Dansaillant.

De bewijsstukken die nodig zijn om in aanmerking te komen voor onderstaande kortingen, graag mailen naar info@dansaillant.nl.
Mocht het niet mogelijk zijn de gevraagde bewijsstukken per mail te verzenden dan kunt u ze sturen naar het volgende adres:

Gigant, markant in cultuur
T.a.v. Studio Dansaillant
Nieuwstraat 377
7311 BR Apeldoorn 

Toelichting kortingen:

CJP houders:

Ontvangen 10% korting op het cursusgeld. Stuur bij inschrijving een kopie naar bovenstaand e-mail of postadres

RegelRechtstrippen:

Uw RegelRechtstrippen dient u samen met een IB-60 verklaring (inkomstenbelasting) van de belastingdienst, een kopie verklaring van de sociale dienst waaruit blijkt dat u een uitkering geniet en een toekenningsbrief van RegelRecht op te sturen naar bovenstaand adres. Is de cursist jonger dan 18 jaar, dan geldt het inkomen van de ouders als uitgangspunt.

Stichting Leergeld:

Mocht uw inkomen beneden de 120% van het bijstandsniveau zijn, dan kan mogelijk Stichting Leergeld (een deel van) uw lesgeld vergoeden middels een cheque die ze naar Gigant, markant in cultuur sturen. Neem voor meer informatie contact op met Stichting Leergeld.
Mocht u in aanmerking komen voor deze vergoeding dan is er ook sprake van inkomstenkorting.